Search

Mindenhol… mindenkinek… Feldmár!

Feldmár András itthon van és előadásokat tart, nap nap után!

Feldmár András

Mielőtt bárki azt gondolná, nem vagyok Feldmár rajongó. Magamat figyelve azonban gyanakszom, hogy közel állok hozzá. :)


Ha hallgattál már Feldmárt, te is a saját bőrödön tapasztalhattad, ahogyan tűpontosan szúr be mindig a bordák közé kérdései és megállapításai kegyetlen nyilvánvalóságával. Végtelenül egyszerű, épp ezért rejtett igazságok ezek, amelyek természetüknél fogva pőrére vetkőztetnek.


Borotvaéles logikával világít rá a lényegre, valódi gondolkodásra és önreflexióra kényszerít.

Lenyűgöző az, ahogyan a dolgokat látja és olyan logikai/érzelmi kapcsolódásokat hoz létre, amik kevesekben születnek meg. Bátran mond ki olyan mondatokat, amelyekkel bebetonozott sztereotípiákat hasít ketté és húsbavágó megértést hoz létre.


Azt mondják, szeretik, hogy egyéni a látásmódon. Ügyfeleim és környezetem ezt jelzi vissza. Talán épp ezért kedvelem ennyire Feldmár Andrásét, mert egészen egyedi.


A jó hír az, hogy Feldmár András itthon van és tele van vele a város! Júniusban a „csapból is ő folyik”. Számos előadást tart nap, nap után, különféle témákban, számos lehetőséget adva arra, hogy személyesen halld ezek a gondolatokat és igazságokat.


Kis ízelítő belőlük:

Feldmár utál unatkozni.

“Azért halnak meg az emberek, mert unatkoznak. Szerintem az unalom a legveszélyesebb betegség. Az unalom úgy keletkezik, hogy az ember vár valamire. Abban a pillanatban, amikor vársz, akkor már ölöd magad. Én még csak egy hónapja vagyok itt Magyarországon, s én még ennyi embert várni sehol sem láttam, mint itt. Mindenki keres valakit, de soha senki sem talál rá. Én utálok várni, mert amikor az ember vár, akkor olyan, mintha fel lenne akasztva egy fogasra. Nem csinálhat semmit, csak vár, és az élete rettenetesen unalmas lesz. S ha az ember élete unalmas lesz, akkor meghal. Szóval, ha egy mód van rá, akkor ne várjatok.”

Mire vártok? Használjátok ki a lehetőséget és hallgassátok őt élőben!


„Ha nem most, akkor mikor?” – írja könyvében.

Ne halogass, menj el az előadásaira, mert érdemes!


Események a teljesség igénye nélkül:

  1. Június 18-19.: Feldmár András: Személyes és személytelen (dupla előadás Budapesten)

  2. Június 22.: Őszintén mesélek – beszélgetés Feldmár Andrással (Debrecen)

  3. Június 25.: Feldmár András: A vajaskenyér-pillangó esete

  4. Június 30 - július 1.: Feldmár András: Megbánás és megbocsájtás

  5. Július 4-8.: Ellenállás Nyári Egyetem 2018. július 4-8.

(Megjegyzés: Semmilyen anyagi érdekeltség nem fűz Feldmár András előadásainak népszerűsítéséhez. Ellenben hajt a meggyőződés, hogy bárki értékes gondolatokhoz juthat általa. :))


49 views0 comments